11 de des. 2009

Càrites Tortosa obre una botiga solidària

L'esperit nadalenc s'apodera de nosaltres. Tot i la crisi, tothom consumeix i compra regals i detallets. Perquè no consumir, doncs, de manera solidària?

Lluís Lamote, president de Càrites Tortosa, ens ha informat en exclusiva que Càrites Tortosa obrirà durant aquestes festes una botiga solidària. El local, cedit per José Luis Mora, es troba al carrer Sant Blai, on fins fa poc hi havia la perruqueria Mariluz.

En aquesta botiga, trobarem centres de flors seques, llibres, aobjectes d'artesania elaborats per les monjes encarregades de la casa d'acollida, i fins i tot dibuixos de plumilles, cedits per Bayerri. Lamote ens ha confirmat que, tot i no tindre data exacta per a l'obertura de la botiga, podria estar llesta demà dissabte mateix.

Els diners recaudats es destinaràn a la compra de menjar per a repartir entre els més necessitats. Per tant, tots hauríem de fer un esforç, i posats a comprar per comprar, val més la pena fer una compra solidària.

A més de la botiga solidària, Càrites ha organitzat el seu primer concert solidari. Se celebrarà el dissabte 19 de desembre, a la catedral de Tortosa. Actuaràn més de 250 músics voluntaris, repartits en 25 actuacions. L'entrada val 6 euros i es pot comprar en qualsevol parroquia de la ciutat.

Font: Pròpia