10 de des. 2009

Chano Domínguez + Ernesto Aurignac Duo Live in Tortosa

Bona notícia pels amants de la bona música i més concretament del jazz. Chano Domínguez, un dels pianistes de jazz més famós del món, actuarà a Tortosa el proper 27 de desembre. El concert es farà conjuntament amb una jove promesa de jazz, el saxofonista malaguenyo Ernesto Aurignac.

El que realment sorpren d'aquest concert, és que serà grabat per a la seua edició comercial en CD. El disc s'anomenarà "Chano Domínguez + Ernesto Aurignac Duo Live in Tortosa". Es preveu que aquest CD tindrà una gran difusió per tota Espanya, i fins i tot anivell internacional. I tot, amb Tortosa al títol. Qui sap si tot plegat atraurà més gent al Festival de Jazz...

El concert serà diumenge 27 de desembre a les 20.30h al teatre auditori Felip Pedrell. El preu de l'entrada és de 10€.

Aquest concert està dins del marc de "Músiques de Nadal", que durarà de 19 de desembre al 4 de gener. Altres actuacions programades són les del Cor Flumine, amb nadales al carrer i el concert de nadal a l’antic cine Fèmina, “La llufa humana” de Muniato Xou, “La rama de navidad” de Son Jarocho, el concert de coral i conjunt instrumental de l’Escola Municipal de Música de Tortosa i els valsos i polques per l’any nou de l’orquestra Camerata XXI.

Font: Pròpia
Fotografies: pròpies