16 de des. 2009

Campanya d'última hora abans l'apagada analògica

Com ja vam explicar fa poc, el dia 12 de gener es realitzarà l'apagada analògica de la televisió a les Terres de l'Ebre. Però, estem tots preparats?

Per assegurar-se que sigue així, el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç ha instal·lat aquests dies una caseta informativa a la plaça del Carrilet de Tortosa. Allà trobareu informació sobre la TDT, merchandising variat, i dos televisors, un amb TDT i l'altre sense, per poder veure la diferència.

Vos animo a tots a fer-hi un cop d'ull, per estar segurs d'estar preparats per l'apagada analògica i estar totalment informats.
__________

Feta la part informativa de la notícia, passem a la part de queixa. En ser una campanya informativa del Ministeri d'Indústria, qualsevol pensaria que la informació ha d'arribar a la màxima quantitat de gent possible. Doncs no, no és així.
Vos explico: En anar a buscar informació com a periodista d'un mitjà local, se'ns va avisar que els treballadors de l'estand tenen prohibit per contracte parlar amb periodistes o deixar gravar l'interior de la caseta. Quan vam demanar permís als responsables de l'estand per grabar, no només no se'ns va donar, sinó que ens va prohibir la grabació de l'exterior de la caseta i la publicació d'informació.

Des de la Quinta Capital, reivindiquem la llibertat de premsa i el dret a la informació. No entenem ni creiem justificable aquesta negativa a publicitar un acte que teòricament pretèn difondre informació d'interès públic i general a la màxima quantitat de gent.

He dit.

Font: Pròpia
Fotografies: Pròpies

3 comentarios:

Anònim ha dit...

Per la part de la noticia he de dir: ara? ._. Ja fa dies que està la caseta allí

En quant a la reivindicació només diré que me sembla molt fort en un assumpte així.

m ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
m ha dit...

Yo no malgastaría ni un euro del presupuesto público en esta clase de campañas. Ya ha habido tiempo de sobra para que todo el mundo esté informado del "apagón" analógico. Desgraciadamente, el nuestro no es un país avanzado y aquí sólo se aprende a base de palos. Cuando vean que no sintonizan ningún canal, ya bajarán a la tienda a comprar el decodificador... y sin gastarnos nada en campañas.