23 de nov. 2009

Els treballadors de Lear no es rendeixen

Els treballadors de la planta de Lear de Roquetes no baixen els braços, i segueixen movilitzant-se per lluitar pel seu futur. Dilluns al matí s'han reunit (vídeo) prop d'un centenar de persones a davant de la seu dels Serveis Territorials de Treball de les Terres de l'Ebre, al carrer de la Rosa de Tortosa.

D'aquí han anat al Serveis Territorials Inovació, Universitat i Empresa de les Terres de l'Ebre. Aquest cop, l'acte de protesta ha consistit en deixar els més de 500 curriculums, per fer-los arribar al Conseller Josep Huguet. D'aquesta manera volen demanar a Huguet que fes alguna cosa per la recol3locació dels treballadors afectats.

El calendari d'actes i manifestacions continua, com ha publicat el sindicat CCOO amb una altres protestes durant tota aquesta setmana:

Dimarts 24 - 11h: Concentració de treballadors i treballadores a la plaça de la Ciutadella, davant del local de la reunió que tindrà lloc entre empresa i comitè d'empresa.

Dimecres 25
- 13.45h: Assemblea de treballadors i treballadores al menjador de la fàbrica Lear de Roquetes.

Dijous 26
- 11h: Concentració de treballadors i treballadores a la plaça de la Ciutadella i concentració a les portes de l'empresa.

Ànims i endavant, treballdores i treballadors!

Font: Pròpia

1 comentarios:

Noelia Silvero ha dit...

Segueixo per tema de feina a la gent de Lear Roquetes. I la veritat és que estan lluitant molt. Sé que és difícil, però espero el millor per aquest mig miler de persones afectades. Trobo que entregar els currículums ha estat bona iniciativa, perquè no es pensi ningú que es una "tonteria" el que passa a Lear.