18 de nov. 2009

Festast, la nova fira de Tortosa

L’Ajuntament de Tortosa ha presentat una nova fira dedicada al sector agroalimentari. La fira, amb el nom de Festast, respon a la necessitat de promoure un sector productiu força important per a les Terres de l’Ebre com és el de l’alimentació i la gastronomia.

La primera edició de Festast està prevista de l’11 al 14 de març 2010, al pavelló firal de Remolins, i tindrà caràcter anual.

Algunes de les activitats previstes en aquest certamen són tallers de cuina per a tots els públics, però també cursos més especialitzats per a professionals del sector alimentari. Tot plegat, segons Forés, per mostrar i promocionar els productes i la gastronomia local.

El gerent de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, ha destacat que una de les claus de la fira és que tindrà obertura geogràfica. Així, la fira no estarà tancada només al sector agroalimentari de les Terres de l’Ebre, sinó que també hi participaran professionals d’altres indrets.

Així que ara, a més de les fires ja existents com l'Expoebre, Ebreokasió i la Fira del Moble i Decoració, també comptarem amb una fira per als més llèpols. Només cal esperar que la participació dels professionals sigue alta, i que trobem un bon nombrew de parades.

Font: Pròpia / Teveon

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Ostres, pinta molt i molt bé! Però... Se n'ha dit alguna cosa del preu de l'entrada? ._.